Мариуш Влазли е все по-близо до трансфер в Трефъл (Гданск)

Bet365

Мариуш Влазли е все по-близо до трансфер в Трефъл (Гданск), където треньор е неговият добър приятел Михал Винярски.

През март 36-годишният опитен диагонал обяви, че след 17 години вярна служба напуска СКРА Белхатов, но веднага беше нарочен за трансфер в Трефъл. Заради пандемията на коронавир бюджетите на повечето клубове в Полша бяха замразени. Cега от Управителният съвет на Трефъл (Гданск) дадоха „зелена светлина“ за разговори с нови играчи, като първият от тях ще бъде именно Влазли.

„Остава последната дума. Всичко върви в правилната

посока“, каза самият Влазли .

„Искаме да вземем Мариуш, но заради епидемията от коронавируса спряхме всички преговори за трансфери“, заяви пък преди дни президентът на клуба Дариуш Гадомски.

Така че, по всичко личи, че въпреки всичко Мариуш Влазли ще се събере със своя приятел Михал Винярски в Трефъл и трансфера е просто въпрос на време.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и Волейбол На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте Волейбол залози на живо от България срещи за bet365 волейбол от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за bet365 волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Мариуш Влазли е все по-близо до трансфер в Трефъл (Гданск)