Функцията Затвори Залог на bet365

„Затвори Залог“ е функция на bet365, която се предлагат на онлайн играчите и тя позволява да уредят залозите преди края на спортното събитие. В действителност букмейкърът предлага сума, с която да се „купи“  залога.

Bet365 е най- препоръчвания букмейкър за опцията Затвори Залог

По принцип тази опция се използва в два случая:

  1. Когато залогът е близо до спечелване или
  2. когато залогът губи.

Ако залогът е близо до спечелването, софтуерът за залагания предлага на играчите сума. Разбира се, по-малка от първоначалната печалба. Това прави залога сигурен. Каквото и да се случи в играта, печалби са гарантирани.

Ако залогът е почти изгубен, офертата за „Затвори Залог“ е по-малка от първоначалния залог. Това дава възможност да се редуцират загубите, ако не се потвърди окончателното прогнозиране.

Функцията „Затвори Залог“ е налице от момента на поставяне на залога и се използва в повечето случаи при залагания на живо.

Вход към Bet365

Пример как функционира „Затвори Залог“

Ще разгледам един пример от личния ми опит с функцията.

В играта Арсенал – Ливърпул, залагам € 100 за победа на Ливърпул, коефициент на @ 2.50. Целта ми е да реализирам печалба от 150 евро.

В полувремето резултатът е 0: 1 за Ливърпул. Софтуерът ми предлага опцията да изплатите € 180 и да уредя залога си като спечелен. На този етап мога да приема предложението и да направя 80 евро печалба. Не е необходимо да участвам допълнително в играта.

Или мога да оставя залога си отворен, за да спечеля цялата сума (250 евро), ако Ливърпул спечели играта.

В същата игра, ако Арсенал спечели 1: 0 в полувреме, моят залог ще има по-малко шансове да спечели. Софтуерът може да ми предложи оферта от € 30, за да затворя залога. Това ми дава възможност да не загубя всичките си пари (€ 100).

Важат Условия и Правила на bet365!

Bet365 се счита за най-добрия букмейкър, който предлага функцията „Затвори Залог“. Те я предлагат за повечето спортове, в единични залози и комбота. Те са уникалният сайт за залагания, който позволява заявки за „Частично изплащане“. Фантастична функция, която позволява на играчите да изплатят част от своите залози.

Защо сайтовете за залагания предлагат функцията „Затвори Залог“?

Вероятно всеки се е чудил защо сайтовете за онлайн залагания дават шанса за намаляне  на загубите на играчите?

Основната причина е, че играчите обичат тази функция. Това прави залозите по-забавни. Позволява на играча да затвори залога си, за да може да заложи на друга игра.

По този начин букмейкърите повишават интереса на играчите към залаганията в играта, така че да залагат отново и отново.

Втората причина е, че чрез бутона „Изплащане“ компаниите имат по-голяма печалба. Може да звучи странно за вас, но има обяснение.

В първия пример, с резултата от 0-1 за Ливърпул, вашата компания предлага възстановяване на сумата от € 180.

В този момент тяхната формула на коефициентите разбира, че реалните шансове за Ливърпул да спечелят са повече от 70%. Така че системата предлага коефициентите за залагане според тази формула.

Това означава, че в 70% или повече от случаите те ще трябва да платят цялата сума € 250. И има 30% или по-малко от случаите,  в които няма да плащат нищо.

Аргументи

Тази опция създаде няколко дискусии сред играчите. Някои от тях я използват като стратегия за залагания. Други искат да подсигурят своите залози с залаганията НА ЖИВО. Някои обичат малки и постепенни печалби, а не да се дразнят на късни  голове.

Но има играчи, които вярват, че с използването на тази опция процеса на залагане се умъртвява.

Истината лежи някъде по средата. Тази опция може да се превърне в добро оръжие в ръцете на опитните играчи. Например, ако избраният отбор печели с 2-0 в 80-ата минута, няма смисъл да се затваря залога. Шансовете са в полза на залагащия и всичко, което ще направи, е да намали дългата печалба от залаганията.

В друг случай, ако избраният отбор получи червен картон, резултатът е свързан с по-голям риск. Аз бих приел офертата на компанията и ще затворя залога си.

Споделете вашето мнение в коментарите за тази опция за залагания, ако я използвате и вашия опит.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

DMCA.com Protection Status