Функция Създай Залог на Bet365


Лидерите в бранша bet365 въведоха нова функция за залагания „Създай Залог“ в сайта bet365.com .  Най-новата им функция може и да не е голяма новост в индустрията, но това повишава интереса и добавя още тръпка за всички играчи.

Вариантът „Създай Залог“ стана популярен през предходните години. Bet365 е първият букмейкър, който автоматизира този пазар. Поне толкова, колкото е възможно за сега. Ще разгледам по-подробно какво предлага тази изключителна функция на всеки нов или запален играч.

Обяснение на функцията Създай Залог

Създаването на залози ми позволява да създам свой собствен персонализиран залог за футбол преди мача. Мога да избирам от различни пазари на желаната игра.

Избирам пазарите си, добавям ги в моя залог и bet365 автоматично ще изчисли коефициентите.

Мога да добавя до 6 селекции за залога си от пазарите, ако са налични за избрания мач:

  • Резултат (Краен или на Полувремето)
  • Двата Отбора да Отбележат
  • Брой Голове
  • Играч да Отбележи (По всяко време, Първи, Последен, 2 гола, 3 гола)
  • Корнери
  • Картони (Общо, Картони за Играч или Червен Картон в Мача)
  • Да се Класира или Да Спечели Трофея

В действителност създавам един залог с коефициентите на комбинираните селекции.

Функцията е лесно достъпна с едно кликване върху всеки футболен мач. Ако мачът има много опции за залагания, то имам още залози, които да добавя.

Атрактивните мачове на лигите имат повече опции за залагания. „10-минутни пазари“, „Специални отбори“, „Голмайстор на отбора“, „Корнери на отбора“ и „Корнери“. По-малко атрактивните лиги се ограничават до основните опции.

Как да си създам залога

За да добавя селекции към своя единичен залог, отивам на избрана игра. Изберам опцията „Създай залог“ от хедъра и кликам върху „Добавяне на селекция“.

Това ме отвежда  до много пазари, където мога да избирам. Избирам един един и виждам всички налични опции в рамките на определен пазар.

След като направя своя избор, той ще бъде добавен към фиша ми Създай Залог. Мога веднага да проверя текущите коефициенти.

Повтарям процеса до още пет пазари (максимумът е общо шест). Мога да проверявам коефициентите след добавянето на всеки пазар.

След като залогът бъде потвърден и направен, мога да го проверявам от секцията Моите залози.

Вход към bet365

Пример

Доста често даден играч прави прост залог. Да речем над 2.5 гола, вярвайки, че играта ще бъде интересна за гледане. Игра с много промени в притежанието и много контраатаки.

Очакваме много голове от двата отбора. Може би и двата отбора да играят интензивен и груб футбол. Нека да разгледаме един пример, за да стане ясно.

Залагаюият очаква такова развитие в мача  Севиля – Бетис.

Вместо да избира над 2.5 гола, при коефициент 1.50, той има по-добър вариант. Разбира се, като се има предвид развитието на мача, което той очаква.

Рисковете са по-високи, като се използват много опции за залагания. Въпреки това, има шанс за печалба над 1.50 коефициента.

а) Севиля – Бетис: над 2.5 гола  @ 1.50. 
б) Севиля – Бетис – „Създай Залог“: Над 11 корнера в срещата, над 2.5 гола в срещата, Двата отбора да вкарат в мача, Над 3,5 жълти картона в мача, Над 0,5 гола в 1-то полувреме @ 9,50.

Разликата между тези два коефициента е повече от 6 пъти.

Всеки би се съгласил, че ако нашият залог е верен и развитието на играта е такова, каквото очакваме, залагащият печели основния си залог (Над 2.5 гола), но коефициентите за „Създай Залог“ са със сигурност по-високи от коефициента два отделни залога.

Подобна „разлика в стойността“ виждаме в случай, че даден играч вярва и в игра с ниска интензивност. Игра с малък брой атаки или когато и двата отбора имат мачове с нисък резултат.

Разбира се, могат да се използват противоположни резултати при поставянето на залог.

Правила и условия

Създаването на залози се предлага само за  футболни мачове и може да се използва само за пазари преди мача. Тези залози не могат да се комбинират с други залози на Създай Залог и се поставят като единичен залог.

Въпреки че bet365 предлага много опции за изплащане, тези залози не могат да бъдат затваряни с опцията „Затвори Залог“. Също така, те не могат да бъдат променяни с функцията „Редактиране на залог“.

В случай че един пазарен залог е невалиден, целият залог за „Създай залог“ ще бъде невалиден. Например: Ако изборът на голмайстор не се играе, целият залог ще бъде невалиден. Независимо от резултата от другите селекции.

Новото предложение за „2 гола – предсрочно изплащане“ на Bet365 няма да се прилага за залози, направени чрез функцията „Създай залог“.

Резюме

Някои от европейските и британските букмейкъри предлагат подобни услуги. Понякога се наричат „искане за залог“. Въпреки това, bet365 направи една много голяма крачка като приложи тази функция. Тя улеснява залагащите   да създадат свой собствен перфектен залог.

Разбира се, рискът е по-висок от единичния вариант на залагане. Потенциалната печалба обаче може да бъде десетки пъти по-висока. Особено в някои ценни ситуации, както се опитах да опиша по-горе.

Смятанме, че новата функция на bet365 работи добре и можем да очакваме още нововъведения от тях.

Чувствайте се свободни да споделите опита си с нас!

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

DMCA.com Protection Status