Арсенал победи с 1:0 Нюкасъл

Bet365

Арсенал спечели с 1:0 гостуването си на Нюкасъл в мач от първия кръг на английското първенство. Единственото попадение в мача бе дело на Пиер-Емерик Обамеянг в 58-ата минута. Отборът на Унай Емери имаше предимство в срещата и стигна до заслужена победа, въпреки че създаде доста малко голови положения.

Повече от новите попълнение на „артилеристите“ започнаха мача на резервната скамейка. Емери даде шанс на 19-годишните Джо Уилок и Рийс Нелсон, които започнаха като титуляри. След почивката за тима дебютираха Никола Пепе и Дани Себайос, но нямаха много време да демонстрират качествата си.

“Свраките” имаха своите моменти през първото полувреме, когато Джонджо Шелви удари греда, но след почивката не затрудниха почти с нищо съперника си. Двубоят бе дебют за новия мениджър Стив Брус, на когото му предстои тежка задача. Част от феновете протестираха срещу ръководството на клуба и собственика Майк Ашли.

Срещата започна с активни действия, но и доста грешки в първите минути. На двата отбора им трябваше време, за да намерят ритъма си в дъждовния следобед в Нюкасъл. Лондончани владееха повече топката, а домакините опитваха да застрашават Лено с бързи контраатаки, но и пред двете врати нямаше положения.

В 17-ата минута се стигна до първото реално голово положение след центриране на Мат Ричи към Жоелинтон, но бразилецът не успя да засече добре топката с глава. Малко по-късно защитата на Арсенал отново имаше проблеми, а мощен удар от воле на Джонджо Шелви завърши в гредата.

Тази ситуация оживи лондончани и те можеха да поведат в резултата, но Мхитарян стреля над вратата от прекрасна позиция в наказателното поле.

Новото попълнение на Нюкасъл Жоелинтон също пробва изстрел, но право в Лено. В този период гостите имаха известно предимство и стигнаха до още една отлична ситуация пред вратата на съперника. Обамеянг бе изведен отлично отляво, овладя прекрасно и стреля, но Дубравка се справи.

След почивката отборът на Стив Брус бе далеч по-пасивен, а Арсенал дочака своя момент. Мейтланд-Найлс проби отдясно покрай влезлия като резерва Йетро Вилемс и прати топката в наказателното поле на крака на Обамеянг, който я овладя и прати покрай вратаря на домакините. „Артилеристите“ имаха доста сериозен контрол върху случващото се на терена през второто полувреме. След гола те владееха топката и играеха разумно, а съперникът им с нищо не се опитваше да ги затрудни.

Две от новите попълнения на „топчиите“ Дани Себайос и Никола Пепе направиха своя дебют, след като Емери ги пусна в игра през втората част.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.