Борусия (Дортмунд) победи с 2:0 Волфсбург

Bet365

Борусия (Дортмунд) победи с 2:0 Волфсбург и записа шеста поредна победа в Бундеслигата. По този начин вестфалци вече очакват Байерн (Мюнхен) за голямото дерби, което ще е във вторник вечер на „Сигнал Идуна Парк“.За Дортмунд точни бяха двамата бекове – Рафаел ГерейроРафаел Герейро и Ашраф Хакими . В последните 8 минути гостите бяха с човек по-малко след изгонване на Феликс Клаус. В големи етапи от мача тимът на Люсиен Фавър действаше на ходом и като че ли не хвърляше излишни сили. Шансът на Волфсбург беше в началните минути на втората част, когато Ренато Щефен удари греда.

Вестфалци излязоха със същите 11, които започнаха и при успеха с 4:0 над Шалке 04 преди седмица. Неудържимият Ерлинг Холанд беше на върха на атаката . Юлиан Брант и Торган Азар действаха в близост до него. Джейдън Санчо пак беше сред резервите в началото.

Волфсбург искаха да притесняват гостите с двама мощни централни нападатели в лицето на Ваут Вегхорст и Даниел Гинчек.

Домакините не оставиха инициативата на съперника и това затрудни футболистите в жълто. Чак в 17-ата минута гостите отправиха удар – чрез Азар – и той беше неточен.

Играта беше равностойна до 32-ата минута, когато играчите на Фавър най-накрая надиграха съперника по дясното крило. Торган Азар напредна и центрира към Герейро, който с лекота реализира за 1:0.

Десет минути по-късно Ашраф Хакими подаде към Азар, чийто изстрел излезе в аут.

На почивката защитникът на Дортмунд Матс Хумелс напусна, а вместо него заигра Емре Джан.

Домакините наложиха превъзходство през второто полувреме. В 48-ата минута Ренато Щефен излезе сам срещу вратаря, но пропусна, като топката леко докосна напречната греда.

В 62-ата отново Щефен създаде проблеми на защитата на Борусия, но този път Роман Бюрки отрази тежкия му шут.

В 71-вата минута Герейро стреля опасно с левия крак. След това те взеха нещата в свои ръце и в 78-ата стигнаха до втори гол. Появилият се Санчо пое топката от центъра и асистира на Хакими, който беше перфектен с удар по диагонала – 2:0.

В 82-ата Феликс Клаус от тима на „вълците“ беше изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Мануел Аканжи. Тук се намеси ВАР, откъдето показаха, че интервенцията на Клаус е била крайно опасна.

Отстраняването на Клаус окончателно сложи точка на спора.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Борусия (Дортмунд) победи с 2:0 Волфсбург