Брей Уондърърс – Слиго Роувърс 08 Юли

Bet365

Двубоят между Брей Уондърърс – Слиго Роувърс ще се проведе на 08 юли (неделя) от 18:00 часа в среща от Висшата дивизия на Ирландия. Брей Уондърърс досега беше огромно разочарование, след като допусна шестдесет гола в своите двадесет и четири мача и отбеляза само петнадесет пъти.

Коефициентът за победа на Брей Уондърърс е 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Слиго Роувърс е 1.57Вижте ТВ Програма за мача тук.

Брей Уондърърс – Слиго Роувърс: Двубой статистика

Тези два отбора са се срещали преди петдесет и четири пъти, а с 28 победи. 15 равенства и 11 поражения е Слиго Роувърс, който доминира през годините.

Брей Уондърърс – Слиго Роувърс: Прогноза

По-малко от 2,5 гола са отбелязани в два от последните шест мача на Брей.
По-малко от 2,5 гола са отбелязани в четири от последните шест мача на Слиго.
Брей не успя да вкара в четири от последните си шест мача.
Слиго не успяха да отбележат в три от последните си шест мача.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – Bet365.

Бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в Bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции, оферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. Максималният бонус, който можете да получите, е 100 000 евро или еквивалентна валута.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com