Нойер най-сетне подписа с Байерн

Bet365

Нойер най-сетне подписа с Байерн. Вратарят сложи край на спекулациите за бъдещето си с нов договор до 2023 година.

Германският хегемон Байерн Мюнхен се похвали официално, че титулярният вратар Мануел Нойер е парафирал ново споразумение до лятото на 2023 година. Предишният договор на 34-годишният германски национал изтичаше след края на следващия сезон, като дълго време той и клубното ръководство не успяваха да се разберат за параметрите на новото споразумение.

Нойер защитава интересите на Байерн от 2011 г., когато бе привлечен от Шалке 04. До настоящия момент световният шампион от Мондиал 2014 с Германия е записал 375 мача и е помогнал на клуба да спечели цели 18 трофея, в това число седем титли в Бундеслигата, пет Купи на Германия, отличието от Световното клубно първенство и това от Шампионската лига през 2013 г.

„Мануел е най-добрият вратар в света и наш капитан. Всички в Байерн Мюнхен сме много щастливи, че той преподписа“, заяви изпълнителният директор на германския първенец Карл-Хайнц Румениге.

Четирикратният носител на отличието на UEFA за Най-добър вратар в Европа се очаква да има сериозна конкуренция през следващия сезон в лицето на пристигащият със „свободен трансфер“ от Шалке 04 Александър Нюбел.

Нойер успя да опази „суха мрежа“ при победата с 2:0 срещу Унион Берлин през миналия уикенд при подновяването на битките в Бундеслигата. В събота Байерн продължава похода си с домакинство на Айнтрахт Франкфурт.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара

bet365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като направите своята bet365 регистрация. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, bet-bg на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър или bet365 mobile на телефон или таблет.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. bet365 online

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: залози.инфо / zalozi.info