Русия – Хърватия събота 7 юли

Bet365

Срещата от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол 2018 между  Русия – Хърватия ще се проведе на 7 юли (събота) от 21:00ч на Олимпийски стадион Фишт, Сочи Колкото и изненадващо да изглежда, домакините Русия ще се борят с Хърватия за мястото на полуфинала. Имаме причини да кажем, че равенството е отговорно за това двата отбора, да избегнат отбори като Бразилия, Белгия и Франция по пътя към финала.

Кофициентът за победа на  Русия е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Хърватия е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Русия – Хърватия: Статистика Н2Н двубои

Двете страни ще се срещнат за четвърти път в историята. Две от последните три срещи завършиха без победител. А Хърватия победи в третата с 1-3 в приятелски мач  през ноември 2015 г.

Преди този сблъсък, отборите имаха безголови равенства и в двата случая в квалификациите за ЕВРО 2008.

Прогноза

Хърватия бе много по-впечатляваща по време на груповата фаза. Цялата нация се надява да се повтори големия успех на Сукер, Бобан и компания през 1998 г., когато Блейзърс стигнаха до бронзовия медал във Франция. Сегашният подбор от играчи определено има перспективи да стигне до финала този път.

Играчите на Златко Далич имат всичко необходимо за да помогнат на  Лука Модрич и Иван Ракитич  да отведат отбора към финала. Съмняваме се, че няма да могат да се възползват от шансовете си тук. А и коефициентът Хърватия да се класира е доста окуръжаващ.

По-скромните типстъри могат да поемат риска хърватите да спечелят в редовните 90 минути игра. Хърватия бе доста трудно да бъде победена досега в турнира и като краен резултат  прогнозираме 2-0.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – Bet365.

Бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в Bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции, оферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. Максималният бонус, който можете да получите, е 100 000 евро или еквивалентна валута.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com