Хюстън Динамо – Далас петък 24 Август

Bet365

Двубоят между Хюстън Динамо – Далас ще се проведе на 24 август (петък) от 04:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Хюстън Динамо е домакин на техните конкуренти от Западната конференция, ФК Далас, на стадион BBVA Compass.

Коефициентът за победа нa Хюстън Динамо е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Далас е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хюстън Динамо – Далас: Двубой статистика

Хюстън се намира в губеща серия от 5 мача в МЛС.
По време на последните 25 срещи с Хюстън като домакин, Хюстън спечели 11 пъти, при 8 равенства и 6 победи за ФК Далас. Головата разлика е 44-34 в полза на Хюстън.

Хюстън Динамо – Далас: Прогноза

Честно казано, с настоящите изпитания, които са изправени пред дома, не трябва да очакваме много от тях в този мач. Може би ще са склонни да се откажат от борбата доста лесно, но може би няма да могат да спечелят тук.

Отдалечният отбор е по-силен и ще се стреми да доминира домакините в този мач. Не бива да очакваме, че ФК Далас ще загуби тук, освен ако не загубят фокуса си. Въпреки това, има голяма вероятност и двата отбора да вкарат.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – bet365.

бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com