Оферта Нова Сметка Бонус от bet365

Оферта Нова Сметка Бонус от bet365 bet-bg.com/bet365

bet365 е добре известен като водещия световен букмейкър за спортни залози, покер и казино игри. Клиентите му от цял ​​свят се радват на отличното спортно покритие, конкурентни шансове, бързо изтегляне и честния им подход.

Дружеството от Обединеното кралство е известно също така, че изненадва своите нови клиенти с интересни промоционални предложения. Те са въвели иновативна схема за бет кредити за залози, която работи по следния начин:

 100% Бонус Депозит при регистрация на нова сметка в bet365.com

Само за нови клиенти операторът предоставя до € 100 в бет кредити. Разбира се много хора вече са се възползвали от този бонус, включително и аз. За мен регистрацията беше изключително лесен и бърз процес. След като акаунтът ми беше верифициран,  депозирах 10 лв (а може и повече) в профила си. Това беше моя първи Депозит/ Залог.

bet365 мачна моя квалифициращ депозит в Бет Кредити когато направих квалифициращи  залози на същата стойност  и  те бяха уредени.  Прилагат се изключения за минимален коефициент / залог и начин на плащане. Печалбите изключват сумата на бет Кредитите . Прилагат се Условия § Правила, срокове и изключения.

Важни Общи условия:

  • Предлага се само за нови клиенти. След като направих квалифициращ депозит от 10лв * (или повече) и изисках офертата си в рамките на 30 дни след регистриране на профила ми, се класирах за 100% зареждане на сметката ми с Бет Кредити (до максимум 100 лв *). Веднъж  заявени, моите Бет Кредити се заредиха в салдото на профила ми. Те не могат да бъдат изтегляни.
  • За да освободя моите Бет Кредити, трябваше да направя квалифициращи залози на стойността на моя квалифициращ депозит (ограничен до  100 лв*) и те да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискването на офертата. Само квалифициращите залози, уредени след изискване на офертата, важаха за това изискване.
  • Бонус Оферта Нова Сметка на bet365
  • Депозитите, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, бе се считат за квалифициращ депозит.
  • Направените залози трябваше да отговарят на определени условия, за да важат за освобождаване на Бет Кредитите ми.
  • Те трябваше да съдържат поне една селекция с коефициент от 1/5 (1.20) или по-голяма.
  • В комбинации пазар/среща, които имат само два или три потенциални резултата (напр. Краен Резултат за футбол), където има направени залози за повече от един потенциален резултат, или преди мач, или НА ЖИВО, само резултатът с най-високия кумулативен залог се брои.
  • Когато залогът е частично изплатен, само оставащият активен залог се брои.
  • Когато даден залог е бил редактиран чрез функцията „Редактиране на залог“, се брои само новата сума на новия залог.
  • Бет Кредитите не могат да бъдат изтеглени и залозите с Бет Кредити не се включват в печалбите за изтегляне. Всички печалби от Бет Кредити биват добавени към салдото за изтегляне. Бет Кредитите не могат да се използват за определени продукти, оферти/промоции и видове залози. За подробности вижте пълните Общи условия.
  • Кредитите за залози ще бъдат задържани и премахнати, ако профилът е неактивен в продължение на 90 последователни дни.
Прилагат се Правила & Условия на Бонус Оферта Нова Сметка на bet365.

Сумата на максималните залози, които можгат да се получат, зависят от държавата, в която живе играчът, играчите от Обединеното кралство и Република Ирландия ще получат 100% до 100 британски лири, залагащите от Испания имат право на 50% до 100 евро, клиентите от Швеция получават 100% до 1000 SEK, а жителите на Бразилия, Колумбия и Мексико 100% до $ 60. Жителите на Аржентина, Боливия, Чили, Коста Рика, Куба, Доминиканска република, Еквадор, Ел Салвадор, Гватемала, Хондурас, Гвиана, Никарагуа, Панама, Парагвай, Перу и Уругвай ще получат 100% до $ 30. За потребители извън тези региони могат да се предлагат алтернативни бонуси за отваряне на сметка.

Ако мислите за това, как да направите залозите си в bet365, сега е най-подходящият момент да  регистрирате тук сметка и да се възползвате от бонусът за Нов Играч след за откриване на сметка и захранването й.

Споделете вашето мнение в коментарите за тази опция за залагания, ако я използвате и вашия опит.

<< Вход към Bet365 >>

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org
Бонус Оферта Нова Сметка на bet365 залози инфо

DMCA.com Protection Status