Анталияспор – Фенербахче 24 Декември bet365

Bet365

Двубоят между Анталияспор – Фенербахче ще се проведе на 24 декември (понеделник) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Турските гиганти „Фенербахче“ получават безразлична задача, когато пътуват до Анталия този понеделник. Мъжете на Ерсун Янал отчаяно се нуждаят от три точки, за да ги изтеглят от зоната на изпадащите.

Коефициентът за победа на Анталияспор е 4.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Коефициентът за победа на Фенербахче 1.80. Вижте ТВ Програма за мача тук

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анталияспор – Фенербахче: Двубой статистика

Сюлеймане Доукара е голмайстора на Анталияспор с 6 гола. Андре Аю има 4 гола за Фенербахче.
Статистиката на Фенербахче като гост този сезон: 1-2-5.
Фенербахче спечели и двата мача срещу Анталияспор миналия сезон (4-1 като домакин и 1-0 като гост).

Анталияспор – Фенербахче: Прогноза

Защитата на Фенер е изправенa пред трудна задача в пътуването до Анталияспор този понеделник. Те имат беден рекорд този сезон, успявайки да спечелят само два пъти от 13 мача във всички състезания.

Домакините са труден опонент, докато играят в собствения си двор и седят с прилична статистика от 3 победи и 2 равенства от 7 мача този сезон. Освен това, те намериха гърба на мрежата във всички срещи, с изключение на един домакински мач този сезон.

Жълтите Канарци отстъпиха поне два пъти в последните си четири мача. Това включва два мача срещу Giresunspor в купата миналия четвъртък.

Поради горните причини можем да подкрепим Анталияспор, за да избегнат поражението тук.

Междувременно, смелите играчи могат да подкрепят домакините, за да отбележат поне два пъти.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – bet365.

бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com