Калмар ФФ – Йонкьопингс Содра 26 Март bet365

Bet365

Двубоят между Калмар ФФ – Йонкьопингс Содра ще се проведе на 26 март (четвъртък) от 18:00 часа в Приятелска среща между отборите. Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от Калмар ФФ.

Коефициентът за победа на Калмар ФФ е 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Йонкьопингс Содра е 6.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Калмар ФФ – Йонкьопингс Содра: Двубой статистика

Очакваме много интересен двубой, тъй като домакините се представят на много високо ниво напоследък, така че определено очакваме убедително представяне от Калмар ФФ.

Калмар ФФ – Йонкьопингс Содра: Online Прогноза

На база казаното по-горе очакваме убедителна победа от Калмар ФФ в четвъртък вечерта.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара

bet365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet 365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, bet-bg на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър или bet365 mobile на телефон или таблет.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: залози.инфо / zalozi.info