Касияс си припомни раздялата с Реал

Bet365

Касияс си припомни раздялата с Реал. Легендарният страж разкри, че съжалява за начина, по който е напуснал клуба.

Бившият испански национал Икер Касияс отбеляза навършването на пет години откакто обяви, че си тръгва от Реал Мадрид. Той направи това, свиквайки пресконференция, която определя като грешка от своя страна.

Касияс беше на 34 години, когато оповести, че се разделя с „лос бланкос“, слагайки край на 16-годишния си престой в клуба. Малко след това той премина в Порто, а през миналата година сложи край на спортната си кариера.

Малко пъти съм говорил за напускането ми на Реал Мадрид. Дадох самостоятелна пресконференция, която беше грешка, и си тръгнах. Вече изминаха 5 години от тогава. 5 години, откакто пресякох границата, което ме отведе до съседната ни страна: Португалия. Трябваше отново да се почувствам различен. Да имам нова околна среда, да изоставя положението, в което бях толкова изложен на критиката, и да искам да се подобрявам. Затова трябва да развивам и физиката, и психиката. Последното беше важно. В Порто отново го почувствах„, написа бившият вратар в социалната мрежа Instagram.

Касияс успя да спечели куп отличия в Реал, в това число пет титли от Ла Лига и други три от Шампионската лига.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара

bet365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като направите своята bet365 регистрация. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, bet-bg на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър или bet365 mobile на телефон или таблет.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. bet365 online

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: залози.инфо / zalozi.info