ПАОК Солун – Челси 20 Септември

Bet365

Двубоят между ПАОК Солун – Челси ще се проведе на 20 Септември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. ПАОК стартират сегашната си групова кампания в Лига Европа с един от най-трудните мачове, тъй като те са домакини на Челси в четвъртък.

Коефициентът за победа на ПАОК Солун 4.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Челси 1.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ПАОК Солун – Челси: Двубой Статистика

Челси са в серия от 3 поредни победи като гост.
Челси са в победна серия от 6 мача.

ПАОК Солун – Челси: Прогноза

Челси спечели пет от шестте си състезателни мача под ръководството на Мариозио Сарри.
ПАОК спечелиха само четири от последните си десет мача от Лига Европа.
Това ще бъде първата кампания на Челси в Лига Европа от сезон 2012/13, когато спечелиха финала срещу Бенфика.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – bet365.

бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com