Саудитска Арабия – Катар 17 Януари bet365

Bet365

Двубоят между Саудитска Арабия – Катар ще се проведе на 17 януари (четвъртък) от 18:00 часа в среща за Купата на Азия 2019. Група Е на Азиатската купа е много контрастен микс от отбори. Докато Саудитска Арабия и Катар имаха фантастични изяви и в двете си последни срещи, останалите две, Северна Корея и Ливан, имаха нещастни кампании.

Коефициентът за победа на Саудитска Арабия 2.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.90Залози за това Катар да победят се приемат с коефициент 3.25. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Саудитска Арабия – Катар: Двубой статистика

Саудитска Арабия нямат загуба в последните си 6 мача.

Саудитска Арабия – Катар: Прогноза

Искрите ще летят, когато двете страни се срещнат, за да стигнат до върха на груповата фаза. Играчите от двата лагера ще имат висока доверие след почти перфектните игри, които са имали през последните два мача. Мъжете на Хуан Антонио Пици записаха комбиниран резултат от 6:0 в първите си два кръга на състезанието, докато техните колеги управляваха с 8:0.

Можем да очакваме голове в двата края, когато тези двама талантливи атакуващи отбора завземат терена. Нещо повече, поводът и целта ни са още по-големи. По всяка вероятност феновете ще станат свидетели на гол-фест този четвъртък в състезанието.

Техните последни пет h2h връзки и седем от последните осем мача имаха цели в мрежата на двата отбора. Всеки път, когато тези страни се подреждаха един срещу друг, атаката получи известност.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – bet365.

бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com