Тайсън Фюри не остана длъжен на абсурдните обвинения от щаба на Дионтей Уайлдър

Bet365

Тайсън Фюри не остана длъжен на абсурдните обвинения от щаба на Дионтей Уайлдър.

Първоначално Уайлдър заяви, че 20-килограмовият костюм е бил причина за загубата му. След това, редица експерти и фенове отвъд океана „хванаха в лъжа“ британецът, обвинявайки го в това, че ръцете му не са били напълно в ръкавиците и така е нанасял удари с вътрешната част на юмрука си.

Добър опит направи и Марселъс Уайлдър, който твърди, че брат му е бил саботиран от вътрешен човек и че Фюри е имал непозволени предмети в ръкавиците си.

„Бърз отговор на обвиненията от Дионтей Уайлдър и щаба му“, започна видео отговорът на 31-годишния британец.

„Току що прочетох статия, че съм имал някакъв тъп предмет в ръкавиците си. Да, имах два 124-килограмови унищожители в ръкавиците. Така че да, мога да му направя вдлъбнатина в главата.

„Тези обвинения са лъжа, освен ако треньорът на Уайлдър – Джей Диас, не е част от конспирацията. Заедно с хората от Атлетическата комисия на Невада, които също бяха в стаята, когато ми слагаха бинтовете и ръкавиците.

„Диас също бе там през цялото време. Всички знаем какъв е протокола и как се действа. Следващият път ще му пробия не само главата, а и цялата му боксова кариера“, завърши „Краля на циганите“.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Тайсън Фюри не остана длъжен на абсурдните обвинения от щаба на Дионтей Уайлдър