Барселона – Уеска 2-ри септември bet-bg

Bet365

Двубоят Барселона – Уеска от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 2 септември (неделя) от 19:30 часаХуеска направи дебюта в най- горното ниво на испанския футбол, но вече предстои да пострадат след два кръга.

Коефициентът за победа на Барселона  е 1.083.  Равенството в мача е оценено с 11.00.  Коефициентът за победа на Уеска е 29.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Уеска: Статистика Н2Н

Барселона не са губили в последните 30 свои домакинства.
Барселона са в серия от 4 поредни домакински победи.
Барселона са в победна серия от 4 мача.

Прогноза

Ние със сигурност няма да видим подобен сценарий този път, като се има предвид, че посетителите са се подобрили значително още от тези връзки през 2014 г.

Хората на Леонардо Франко са паднали четири гола в последните две излети в Примера дивисион, а Барселона ще трябва да бъдат много по-внимателни отзад, ако искат да избегнат потенциални проблеми тук.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – bet365.

бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции. Oферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com