Селтик – Алашкерт сряда 18 Юли

Bet365

Двубоят между Селтик – Алашкерт ще се проведе на 18 юли (сряда) от 21:45 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Селтик направи успешен старт на това, което би могло да бъде много дълга кампания на Шампионската лига през сезона 2018/19.

Коефициентът за победа на Селтик е 1.062Равенството в сблъсъка е оценено на 13.00. Коефициентът за победа на Алашкерт е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Селтик – Алашкерт: Двубой Статистика

Селтик се бори, за да преодолее задънената улица в първата победа срещу Алашерт.

В крайна сметка, обръчите успяха да спрат съпротивата на съперниците си и да отбележат убедителна 0-3 победа в края.

Джеймс Форест и Калум Макгрегър добавиха имената си в срещата в последните десет минути на мача.

Селтик – Алашкерт: Прогноза

Алашерт очевидно ще бъде много по-мотивиран от двете страни, тъй като те искат да установят впечатлението и да предложат силно показване на такава опозиция в Селтик парк. Те нямаха късмет и загубиха с три гола в първия мач и не бихме се изненадали да видим късмета да се премести тук.

Стойността е огромна, при залог Alashkert да не губи с три или повече голове разлика, знаейки. Че домакините нямат причини да запълнят мрежата на опонента до макс.

Alashkert допусна само един гола в четири мача преди споменатата загуба за Селтик в първия мач на UCL. Ние вярваме, че мъжете на Варужхан Скикисян имат каквото е необходимо. За да избегнат катастрофата тук и да подкрепим под 3,5 гола.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – Bet365.

Бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в Bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции, оферти, игри. Събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. Максималният бонус, който можете да получите, е 100 000 евро или еквивалентна валута.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com