Шериф Тираспол – Торпедо Кутаиси 18 Юли

Bet365

Двубоят между Шериф Тираспол – Торпедо Кутаиси ще се проведе на 18 юли (сряда) от 20:00 часа в среща от квалификациите за УЕФА Шампионска лига. Торпедо зашемети Шерифа, като направи завръщането си, за да спечели първия двубой с 2:1 на грузинската земя.

Коефициентът за победа на Шериф Тираспол е 1.28Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Торпедо Кутаиси е 7.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Шериф Тираспол – Торпедо Кутаиси: Двубой Статистика

Мачът, който беше изигран преди осем дни в Kutaisi, беше първата среща между двата отбора.

Sheriff изглежда имаше пълен пас, след като Ziguy Badibanga прехвърли преднината си в 14-та минута.

Независимо от това, Torpedo никога не се е отказвал, тъй като Giorgi Kimadze и Giorgi Kukhianidze се завърнаха, за да помогнат на отбора да спечели в първия мач от Шампионската лига от 2002 г. насам.

Шериф Тираспол – Торпедо Кутаиси: Прогноза

Torpedo Kutaisi трудно може да се разглежда победител в този мач, въпреки победата им в първия мач. Всичко, освен изчерпателна победа за Шерифа, ще бъде огромна изненада тук. Очакваме хостовете да се стегнат силно от първата минута, търсейки ранния пробив. Стойността е така със сигурност в хеттрик / шериф на HT / FT.

Очевидно можете също да подкрепите домакините да спечелят с два или повече гола разлика. Освен огромната разлика в качеството между тези две страни, трябва да споменем, че посетителите се борят с формата си в този мандат на грузинската Erovnuli Лига. Където седят само пети след 18 кръга на състезанието. Шериф са на три точки от върха на молдовската национална дивизия след 14 кръга.

Zalozi.info предоставя безплатни спортни залози и прогнози и предлага най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра без аналог на пазара – Bet365.

Бет365 е една от най-големите компании за хазартни игри. Предпочитана от играчи на спортни залагания, покер и казино в много страни по света. След като се регистрирате в Bet365. Ще имате достъп до много бонуси, промоции, оферти, игри, събития на живо и най-добрите шансове за залагания! Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа, заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като: Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига, немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. Максималният бонус, който можете да получите, е 100 000 евро или еквивалентна валута.

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com